Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Båtförsäkringar

Båtförsäkringar är en ny kategori här på sajten. Tanken med den kategorin är att samla försäkringsbolag som erbjuder försäkringar till båt helt enkelt. Men självklart stannar det inte där utan den stora tanken med det är att vi ska kunna diskutera vilken försäkring som är bäst. För det är framförallt det som Internet har förändrat. Att vi kan samlas och diskutera lån och försäkringar innan beslutet och på så sätt göra en bättre affär. Förhoppningsvis.

Direkt i menyn

Vi har lagt in försäkringar i menyn eftersom dom allra flesta med lite större båt och motor har en försäkring på den. Även till vanligt liten eka är det ofta så att folk välja att ha en båtförsäkring på den. Det gör att vi självklart vill skriva om detta så mycket det går eftersom det är en så stor del av båtägandet.

Försäkring till motorbåt

Om du vill försäkra din motorbåt så är det förmodligen framförallt motorn du vill ha en ordentlig försäkring på. Det eftersom det oftare är motor som tjuvarna tar än hela båten. Även om uppsågning för att ta motorn förekommer. Oavsett hur stor och dyr motor du har så gäller det ha rätt uppgifter och ha godkända lås och så vidare. Fråga försäkringsbolaget vad som kan göra din försäkring billigare. GPS-sändare? Lås? Garaget? Och så vidare.

Allt om båtägande

Båtförsäkring är ett steg av båtägande och här har vi sammanfattat allt vi kan om detta. Men vi har även allt annat om båtägande. Hoppas vi. Så titta in det i menyn från alla våra sidor för att se vilka båttips vi har för denna säsongen bland annat.

Tips innan du ska köpa båt

Du kan titta in våran guider köpa båt som du kan nå via menyn och via startsidan. Så om du vill läsa guiden så kan du nå den via menyn och via startsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *