Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Båtförsäkringar – Bäst i test

Båtförsäkringar är en ny kategori här på sajten. Tanken med den kategorin är att samla försäkringsbolag som erbjuder försäkringar till båt helt enkelt. Men självklart stannar det inte där utan den stora tanken med det är att vi ska kunna diskutera vilken försäkring som är bäst. För det är framförallt det som Internet har förändrat. Att vi kan samlas och diskutera lån och försäkringar innan beslutet och på så sätt göra en bättre affär. Förhoppningsvis.


Direkt i menyn

Vi har lagt in försäkringar i menyn eftersom dom allra flesta med lite större båt och motor har en försäkring på den. Även till vanligt liten eka är det ofta så att folk välja att ha en båtförsäkring på den. Det gör att vi självklart vill skriva om detta så mycket det går eftersom det är en så stor del av båtägandet.

Försäkring till motorbåt

Om du vill försäkra din motorbåt så är det förmodligen framförallt motorn du vill ha en ordentlig försäkring på. Det eftersom det oftare är motor som tjuvarna tar än hela båten. Även om uppsågning för att ta motorn förekommer. Oavsett hur stor och dyr motor du har så gäller det ha rätt uppgifter och ha godkända lås och så vidare. Fråga försäkringsbolaget vad som kan göra din försäkring billigare. GPS-sändare? Lås? Garaget? Och så vidare.

Allt om båtägande

Båtförsäkring är ett steg av båtägande och här har vi sammanfattat allt vi kan om detta. Men vi har även allt annat om båtägande. Hoppas vi. Så titta in det i menyn från alla våra sidor för att se vilka båttips vi har för denna säsongen bland annat.

Hitta båtförsäkring till din båt

Hitta båtförsäkring till din båt är en guide där vi hoppas kunna hjälpa dig att hitta en försäkring till din båt genom att du gör det själv. Vi vill skapa en guide där du enkelt ska kunna få en översikt över alternativ och där du kan se vårt bäst i test av dom där vi skriver en recension av vara lån. Så om du vill se vad vi tycker kan du ta dig igenom listan och se vad vi tycker är för och nackdelar. Du kan även se hur våra besökare valt att efter ha läst guiderna om båtförsäkringar hos oss.

Vill har många guider om båtförsäkringar

Vi försöker täcka in allt som har med båtägande att göra och båtförsäkringar är något vi skrivit väldigt mycket om då dom allra flesta som äger en båt har en sådan. Det är något våra läsare vill ha mer av har vi märkt så det blir flera guider i veckan om detta. Du kan titta in våran guider köpa båt som du kan nå via menyn och via startsidan. Så om du vill läsa guiden så kan du nå den via menyn och via startsidan.

Båtförsäkring – Bäst i test 2018-2019

Båtförsäkring bäst i test är en guide där vi tänker samla test av olika försäkringar till båt. Där vi ska kunna diskutera i kommentarsfältet vilka försäkringar vi har på vilka båtar och om det är bra eller dåligt. Och vilka som skött sig och vilka som inte gjort det. Det är många som har en bestämd åsikt om försäkringar och det försöker vi förhindra. En bra försäkring kan rätta dina väskor till exempel. Eller göra att någon du tycker mycket om hinner avlida innan det blir effektivt. Då kan dom hjälp dig enkelt.

Se till att ha en försäkring som du behöver i framtiden

Så om man går på grund och behöver renovera motor för 25.000kr. Vilken försäkring täcker det? Dela gärna med dig så vi alla kan lära oss vad man ska tänka på och vilken försäkring som är bäst för vad. Vad vi vet är att det kan skilja väldigt mycket pengar mellan en och samma försäkring med hos två olika bolag. Det viktiga är att titta så villkoren är lika också så man inte bara stirrar sig blind på priset. Vi har tagit ut försäkringsbolag som erbjuder båtförsäkring och sedan har vi helt enkelt samlat in så mycket om dom som möjligt. Bland annat omdöme, betyg och test. Till det våra egna sidor med omdöme och betyg. Det skapat grunden i vårt test. Sedan lägger vi till våran egen recension och hur populärt det är hos våra besökare.