Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Båthamnar i Göteborg

Båthamnar i Göteborg är en sida där vi kommer bygga ett register över båthamnar i Göteborg. Och vi hoppas kunna bygga en väldigt komplett guide över båthamnar över hela Sverige. Vi älskar båtlivet och vill att fler ska se hur fantastiskt det är. Det tror vi är bra för hälsar hos den svenska befolkningen och därför jobbar vi hårt med att göra bra guider över hur du kan göra ditt båtägande enklare och roligare.

Tips gärna längst ned

I kommentarsfältet kan du tips om båtmässor i Göteborg så vi kan skapa en med komplett guide för varje besök denna sida får. Vi blir väldigt glada om du vill vara med och bygga denna sida tillsammans.

Anledningen till att vi startade sajten var vårat brinnande intresse för båtar och det här var domänen som låg närmaste det i våran lager med domäner. Så vi slog igång så snabbt som möjligt och har sedan dess hela tiden försökt bygga sajten. Vi använder själva våra register över hamnar i Sverige och försöker göra dom som vi vill ha dom och lyssna efter vad våra besökare efterfrågar utifrån det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *