Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Jeanneau Merry Fisher

Jeanneau Merry Fisher är en grym båt för hela familjen. Den här båten är både för familjeutflykter och fisketurer med övernattning. Den finns i flera olika storlekar och är mycket prisvärd vad gäller båt för pengarna. Jämför den mot liknande båtar så får du se själv. Du sitter vindskyddad och väderskyddad för vårt nordiska klimat. Du har en rejäl sittbrunn där man kan sitta och äta och liknande med skydd för vind.

En av våra egna favoriter

Jeanneau Merry Fisher är en av redaktionens egna favoriter då dom ger mycket båt för pengarna och användningsområdet är stort. Säsongerna kan bli längre och du får plats med mycket och sitter ordentlig skyddad. Om du är suger på att provköra den här båten så tycker vi att du skulle passa på att besöka någon båtmässa där den ligger i vattnet och fråga om det är möjligt att få göra det eller om dom kan boka in en körning.

Se flera Jeanneau

Om du gillar båtar från Jeanneau i allmänhet kan du titta in dom i vårat register över båtar. Vi försöker skapa ett stor omfattande register över båtar och vi gillar Jeanneau så mycket att vi lagt ner lite extra tid på att ta bilder och samla info om deras båtar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *