Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Köpa båt

Köpa båt är en steg för steg guide där vi går igenom hur det är att köpa båt och vad man bör tänka på. Det finns nämligen mycket att tänka på och det är det vi försöker sammanfatta så bra som möjligt här. Och självklart kommer vi med mängder av tips så man kan lära sig något vid varje besök. Det är i alla fall våran vision med denna sida. Och vi vill gärna att du med och bidrar till innehållet så vi kan bli bättre för alla. Så fler kan uppskatta sajten och få hjälp av den.

Räkna även på ägandet

Många gör tyvärr felet att dom köper en båt som är över deras budget och därför inte räknar med kostnader till båten. Och därför har vi satt ihop våra tips om vad du ska räkna med i din kalkyl över lån till båt su kan kan hitta rätt.

Köpa båt från USA

Många är intresserade av att köpa en båt från USA och hoppas på att göra ett klipp på så sätt. Eller köpa en båt som inte finns att köpa i Sverige eller i granländer helt enkelt. Men hur går det till och är det en bra affär? Läs våra guider om det för att läsa på så mycket du kan om det innan du slår till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *