Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Låna till båt Länsförsäkringar

Låna till båt hos Länsförsäkringar? Går det? Det enda alternativet vi hittar på deras hemsida är privatlån som du kan använda som båtlån. Då kan du låna till 100% och du lämnar inte båten som säkerhet för lånet. Det är ett väldigt uppskattat lån hos våra besökare även om vi inte vet hur vanligt det är hos Länsförsäkringars kunder. Om du vet om Länsförsäkringar börjar med båtlån med båten som säkerhet får du väldigt gärna kommentera det här nedan.

Jämför alla lån till båt vi listar

Här ovan ser du vårt resultat av vårt bäst i test av lån till båt. Där har vi dock inte med just Länsförsäkringar just nu så du får ha med det i beräkningen när du tittar in listan. Så om du vill jämföra just Länsförsäkringar får du använda någon låneförmedlare som jämför dom i så fall. Om nu någon gör det när just du läser det här.

Låna aldrig pengar om du inte kan betala tillbaka

En bra regel när man ska låna pengar är att aldrig göra det om man inte har en bra plan för hur man ska kunna betala tillbaka. För tyvärr är det allt för många som tänker att får dom låna så har långivaren gjort det jobbet. Det vill säga sett om dom tror du kan betala tillbaka eller inte. Men riktigt så enkelt är det inte tyvärr. Du måste själv ha en plan för hur du ska betala tillbaka för det är bara du som vet hur du planerar ha din framtid.

Jämför Länsförsäkring mot andra

Innan du väljer Länsförsäkringar som finansiering för din nya båt så bör du jämföra dom mot andra. Det ska man alltid göra oavsett vilka man jämför mot. Så se till att lägga ner tid på detta innan du skriver under något.

Jämför med en låneförmedlare

Om du ska ta ett privatlån till din nya båt kan du enkelt jämföra dessa med en låneförmedlare. Om du vill jämföra visa specifika banker så bör du titta in vilka banker dom har innan du skickar in din ansökan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *