Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Låna till båt

Låna till båt? Ska du låna pengar till båt och undrar vad det finns för olika alternativ? Här ovan har vi listat olika lån du kan använda för att låna till båt redan idag. En ansökan tar sällan mer än ca 5 min och du fort ofta svar direkt eller inom 24 timmar på vardagar. Tänk på att en båt ofta sjunker i värde (inte i vattnet förhoppningsvis) och då kan det vara bra att betala av lånet snabbt så man inte har mer lån än vad båten är värd.

Jämför länge för att hitta billig ränta

Först måste du bestämma dig om du ska ta ett lån till båt utan båten som säkerhet eller med båten som säkerhet. Precis som med billån alltså. Dra fördelar och nackdelar mot varandra och se vilket alternativ som passar dig och ditt val av båt bäst. Se sedan till att jämföra det lånet tills du är nöjd.

Låna till båt

Låna till båt på 5 sekunder

Vi vill göra så guiden Låna till båt är den bästa om båtlån på hela Internet. Sedan är det så klart upp till dig om du tycker vi lyckas göra det eller inte. Vi brinner för båtar och det hoppas vi kommer igenom på våran sajt. Att vi försöker få fler att komma ut på sjön.

Vi har även mängder av guider om båtägande

Om man tittar på våran domän så kan man tro att sajten handlar om lån enbart men så är det absolut inte. Domänen har vi för att vi tror att den gör att fler kommer skaffa en båt efter ha besökt sajten. Och det är vårt mål med hela sajten. Men sedan har vi minskt lika många sidor om att äga en båt.

Besök en båtmässa innan köp

Även om du inte ska köpa en helt ny båt så är det ofta en stor fördel att åka på en båtmässa för att känna in vad det är man är ute efter. Storlek, toa, kök och så vidare. Man kan ha en bild i huvudet hur sitt båtägande ska bli och sedan märker man efter sitt köp att det inte stämde så bra med verkligheten. Ofta är toa en sådan sak. Där många tror dom vill ha en toa i båten men märker sedan att den bara tar utrymme och används nästan aldrig.

Det är ett privatlån

Ett privatlån är namnet för lån utan säkerhet och det är alltså ett sådant lån man kan finansiera en båt med om man inte har 20 procent insats. Eller om banken inte godkänner båtköpet av någon annan anledning. Kanske kräver banken att man köper båten av en båthandlare till exempel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *