Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Låna till en båt

Låna till en båt är det många som drömmer om att få göra. Eller förmodligen inte att just låna pengar till en båt utan att äga en båt. Men för många är det nödvändigt att låna pengar för att kunna köpa en båt över huvudtaget. Så går du och funderar på om du ska låna pengar till en båt så har du kommit rätt. Båtlån.nu är en informationssida om bara båtlån. Vi som äger och driver den här sidan driver många nischade sidor om just lån och vi har en redaktion som varje dag underhåller och uppdaterar dessa sidor.

Jämför båtlån i våran topplista

Vi vill skapa den bästa guiden i Sverige för alla som ska låna pengar till båt. Alla i redaktionen har en egen båt och brinner för att få vara ute på vattnet så därför får Båtlån.nu lite extra kärlek. Låna till en båt är sidan där vi går igenom olika lån man kan använda för att finansiera en båt. Och ibland öven lån som passar mindre bra för båt men som ändå förekommer. Vi försöker sedan bjuda in våra besökare att bidra så mycket som möjlig till innehållet eftersom det är så vi tror att sidan blir bättre för varje besök.

Vill har många guider om båtförsäkringar

Vi försöker täcka in allt som har med båtägande att göra och båtförsäkringar är något vi skrivit väldigt mycket om då dom allra flesta som äger en båt har en sådan. Det är något våra läsare vill ha mer av har vi märkt så det blir flera guider i veckan om detta.

Låneförmedlare är bra vid privatlån till båt

Om du planerar att låna pengar till båt med ett privatlån bör du läsa på om låneförmedlare. För med en sådan kan du jämföra räntan helt gratis. Och det med ett enda UC. Alltså en enda kreditupplysning. Så om du planerar att finansiera båten med privatlån så ska du jämföra med låneförmedlare.