Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Så funkar ICA Bankens båtlån

Så funkar ICA Bankens båtlån är en sida där vi går igenom hur deras lån fungerar och hur du hitta på deras hemsida för att själv prova ansöka om det och vart du kan hitta viktig information på deras hemsida. Om du är helt grön vad gäller att låna pengar så tror vi att den här guiden är extra bra för dig. Men vi försöker alltid göra guiderna så dom passar alla oavsett förkunskaper om att finansiera en båt.

Vi börjar på startsidan på Icabanken.se

Om vi börjar på startsidan så är det menyn vi ska titta på och sedan klicka på lån där. Och nu utgår vi från att du besöker sajten via en stor dator. Men det är hyfsat lika från en mobil eller surfplatta. När du klickar där står det båtlån. Här nedan visar vi hur det ser ut just nu när du besöker sajten.

Så fungerar ICA Bankens båtlån

När du har klickat på Båtlån i deras meny

Efter du ha klickar på Båtlån i menyn så ser det ut enligt bilden nedan just nu. Där kan du enkelt dra fram den summan du vill låna. Och sedan hur lång tid du vill betala tillbaka lånet på. Du kan anpassa det efter hur stor kostnad och amortering du vill ha per månad. När du har gjort klart det så är det bara klicka på Ansök. Knappen till höger det vill säga. Men var noga med att läsa igenom all info på sidan först. Där står bland annat den effektiva räntan vilken är ränta inklusive alla kostnader och det är räntan du ska jämföra mot andra. Där framgår det även att deras lån till båt är ett privatlån. Det vill säga ett lån utan båten som säkerhet.

Båtlån utan insats hos ICA Banken

Jämför alltid oavsett om det är känt bank

Dom flesta som läser det här känner förmodligen till ICA. Dom flesta handlar eller har handlat där till och med. Och det gör att många har högt förtroende för dom. Och väjer dom utan att jämföra. Men du bör jämföra ordentligt innan du väljer ditt lån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *