Här ser du veckans topp 3 populäraste båtlån. Se hela bäst i testet genom att klicka här.
# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
2. AXO Finans båtlån lista 2,95% 5000-600000kr Till båtlån »
3. Lendo båtlån lista 3,25% 10000-500000kr Till båtlån »

Service båtmotor på plats

Service båtmotor på plats blir allt vanligare och våran vision är att du ska skapa en lista på detta på ett och samma ställe. Vi älskar båtliv och vill att så många som möjligt ska tycka det är kul och komma ut på vattnet. Och det försöker vi göra genom att bidra med info som underlättar båtägande. Ett sådant sätt är att serva båtmotor på plats. Alltså hemma hos dig eller vart du ni har båten uppställd.

Och det finns firmor som jobbat med det här där dom helt enkelt kommer hem till dig för att serva din motor på plats så du inte behöver ta båten eller motor någon annans stans. Har du tips på sådana firmor som du vill att vi lägger till i listan så är det bara kommentera här nedan. Vårt mål är att ha en så nära komplett lista över sådana här firmor. Och kravet är att man omsätter över 300.000kr per år och att man varit igång över 1år. Detta för att på något sätt försöka hålla kvaliteten uppe.


Har ni något lista på båtvarv?

Svar: Ja håller på att bygga ett register på båtvarv och du hittar den under Båtvarv i menyn helt enkelt. Där kan du både ta bort och lägga till om vi missat några eller har något som lagt ner av någon anledning.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *