Båttrailer – Hitta och jämför båttrailers 2023!


Listan över båtlån från Svenska Lånenätverket har uppdaterats 2023-02-03.
Båtlån Lendo
  • Båtlån med 0% kontantinsats: Ja
  • Båtlån med 20% kontantinsats: Nej
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% – 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 båtlån gratis!
  • Båtlån utan kontantinsats!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.


Båttrailer 2023 har dom allra flesta som har en större båt. Och den här guiden handlar om just båttrailers, båtkärror och båtvagnar. Ungefär samma sak allt ihop men vi förklara vad vi tycker är skillnaden. För det beror på vem man frågar. Det finns många som säger att det aldrig heter båtkärra och båtvagn kanske men dom lyssnar i alla fall inte vi på. Vi får se vad du tycker efter ha läs den här guiden.


Om guiden Båttrailer

  • Båttrailer
  • Guiden
  • Båttrailer

Båtmässan på Orust

Vill du se vad båtmässan på Orust har du kommit rätt! Det är nämligen Öppet varv på Orust som du förmodligen är ute efter. Vilket ska vara Skandinaviens största segelbåtsmässa tydligen. Och i år 2018 så är det 24-26 augusti som ska gälla. Titta in deras hemsida för att se exakt. Det ska dessutom vara den enda båtmässan i hela världen där du faktiskt kan se båtarna i pågående produktion. Det ska vara fri parkering och ingen parkeringsavgift. Men samma där. Titta in deras hemsida för att se vad som gäller mer exakt. Båtmässan ska ha varit igång ända sedan 1996.

Köp båttrailer på båtmässa till bra pris om du kan

Båtmässor är en guide där vi löpande uppdaterar om olika båtmässor man kan gå på. Både i Sverige och utomlands. Vi går själv på många av dom och tycker fler borde gå och titta va trevligt det är att titta på fina båtar och båttillbehör. Många av dom kan vi självklart bara drömma om men det finns båtar även för oss som inte badar i pengar. Och där kan man titta vad det är för typ av båt man är ute efter bland annat. Och prata med andra båtinresserade. Alla borde gå på en båtmässa någon gång i livet. Fattas det någon båtmässa du tycker vi borde lägga till kan du kommentera här nedan.

Båtmässan Allt på sjön

Allt på sjön brukar vara i Gustavsberg i början av september och där hittar du båtarna på vattnet. Det är en båtmässa på vatten och där har alltså båttillverkarna sina båtar i vattnet så man få prova gå ombord på dessa och känna på hur det känns i vattnet istället för högt upp i luften som det blir när dom är uppe på land.

Båtmässan Allt för sjön

Den brukar vara i mars varje år och brukar vara på Stockholmsmässan.

Båtmässan i Stockholm!

I mars är det åter dags för årets stora båtmässa i Stockholm. Och som du kanske redan vet så är en inomhus på våren och sedan är det en lite mindre mässa på hösten utomhus. Men årets är alltså snart på intåg och vi vill rekommendera dig att ta sig igenom våran kalender om just mässor om du är en av oss som älskar att titta på båtar. Vi besöker dom allra flest och rapportera från dessa med både nyheter och bilder. Så vill du se vad som finns på mässan innan du besökt den själv kan du bara titta in här för att se det senaste.

Båtmässan på Marstrand

Båtmässa på Marstrand är en av dom bästa Sverige har. Och en mässan du verkligen bör besöka om du tycker om båtar. Marstrand Boat Show heter den och där kan du se alla stora märken så att säga. Så planerar du att köpa båt bör du besöka den. Eller om du bara älskar båtar. Den pågår mellan 24-26 augusti 2018 och det är helt fri entré och parkering. Så det inga pengar som krävs för att få se lite fina båtar alltså.

Marstrand Boat Show

I augusti är det dags för Marstrand Boat Show. Det är alltså den stora båtmässan på västkusten som är ett måste för alla båtälskare som bor på den sidan. Och egentligen för hela landet. För här finns allt du kan tänka dig. Och det är i vattnet precis som Båtmässan Allt på sjön i Gustavsberg i Stockholm.

Besök en båtmässa innan köp

Även om du inte ska köpa en helt ny båt så är det ofta en stor fördel att åka på en båtmässa för att känna in vad det är man är ute efter. Storlek, toa, kök och så vidare. Man kan ha en bild i huvudet hur sitt båtägande ska bli och sedan märker man efter sitt köp att det inte stämde så bra med verkligheten. Ofta är toa en sådan sak. Där många tror dom vill ha en toa i båten men märker sedan att den bara tar utrymme och används nästan aldrig. Ett privatlån är namnet för lån utan säkerhet och det är alltså ett sådant lån man kan finansiera en båt med om man inte har 20 procent insats. Eller om banken inte godkänner båtköpet av någon annan anledning. Kanske kräver banken att man köper båten av en båthandlare till exempel.


Om guiden Båttrailer

Båttrailer är en guide helt om just precis båttrailers. Så funderar du på att köpa en Båttrailer så hoppas vi att du hitta det du behöver här. Vi försöker hela tiden förbättra sidan så har du tips kan du gärna maila oss.


Jag vet att den här guiden inte är mycket att ha just nu men jag håller på att bygga om den live. Det vill säga jag uppdaterar varje förbättring en i taget och bygger den online. Jag hoppas den kommer kunna vara till större hjälp inom kort. Tack för ditt tålamod! Visionen är att göra en guide om olika sorteras båttrailers och vad man bör tänka på vid användande, ägande och vid inköp.

Båttrailer – Bäst i test 2022 och jämför priser! är en guide vi skapat för att du ska kunna jämföra priserna så enkelt som möjligt. Den här guiden är under utveckling och byggs på flera gånger i veckan.