Låna pengar till båt – Jämför så här 2022!


Listan över båtlån från Svenska Lånenätverket har uppdaterats 2022-06-28.
Båtlån via Advisa låneförmedlare
  • Båtlån med 0% kontantinsats: Ja
  • Båtlån med 20% kontantinsats: Nej
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför över 36 båtlån gratis!
  • Båtlån utan kontantinsats!
Jämför båtlån »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Om Låna pengar till båt

Om du ska låna pengar till båt så hoppas vi att du vet vad det finns för alterntiv för dig. Vet du inte det så hoppas vi att våran sajt kan hjälpa dig hjälpa dig själv. Genom att visa lite hur det fungerar när man ska låna till båt. Att det både finns lån där du lämnar båten som säkerhet och sedan privatlån där du inte lämnar något i säkerhet.

Låna pengar till båt kan man göra på flera olika sätt och två av de vanligaste är att ta ett privatlån för att låna till båt samt ta ett båtlån med båten som säkerhet. Vilket som passar dig bäst bör du ta reda på innan du börjar jämföra räntor. Det viktiga när du ska jämföra räntor är att du jämför den effektiva räntan. Den är nämligen till för att jämföra. Så om du vill se om ett lån är billigare än ett annat så ska du jämföra denna.

Oavsett om du tar ett privatlån till båt eller om du tar ett båtlån med båten som säkerhet för lånet. Se till så du läser på ordentligt om dessa två och vilka för och nackdelar de har. Det kan vara så att ditt val av båt gör valet av lån. Köper du till exempel en gammal båt så har du nog svårt att hitta en långivare som vill ta båten som säkerhet för köpet.